Contact

SITE urban development

Gedempt Hamerkanaal 91
1021 KP Amsterdam
T +31 20 6231 459 E info@site-ud.nl


Even voorstellen, onze nieuwe collega: Nikita Kuipers

18 April 2019
Team

Vanuit Delft ben ik zo’n 8 jaar geleden naar Utrecht gekomen voor de studie Sociale Geografie en Planologie, en woon er nog steeds met veel plezier. Ik ben afgestudeerd als Stadsgeograaf en net klaar met het tweejarige traineeprogramma bij de gemeente Utrecht. Hier heb ik bij Ontwikkelorganisatie Ruimte aan diverse vraagstukken en projecten gewerkt. Gaaf om aan de ontwikkelingen in mijn eigen stad te mogen werken! Tijdens mijn traineeship was ik gedetacheerd bij projectontwikkelaar Synchroon. De ervaring die ik daar opdeed bij zowel een publieke- als private partij is heel waardevol geweest en daar kreeg ik energie van. Bij SITE krijg ik die mooie kans ook. 

De stad als mijn energiebron
De energie van steden vind ik fascinerend. Hier wil ik over meedenken en vooral aan meedoen. Ik hou van de verrassende plekken; uniekheid en stedelijk leven inclusief de rauwe randjes. Vernieuwende concepten en toekomstbestendige ontwikkelingen vind ik heel boeiend. Ik kijk er daarom ook enorm naar uit om een verbindende rol te spelen in complexe gebiedsontwikkelingen en om te werken aan de potentie van plekken. Dit alles met een dosis lef en creativiteit!

Positioneren en inspireren bij SITE
Het einde van het traineeprogramma betekent voor mij niet het einde van mijn persoonlijke ontwikkeling. Bij SITE krijg ik hier volop de ruimte voor. Ik wil onder andere nog meer ontdekken over hoe ik mij wil positioneren in mijn werk en hoe ik anderen volop kan inspireren. Ik vind het daarbij belangrijk om uit de comfortzone te stappen, dan gebeuren namelijk juist de meest magische dingen. De werkwijze, sfeer, mensen en type projecten van SITE spraken mij gelijk aan en passen goed bij wat ik belangrijk vind en vooral leuk vindt om te doen in mijn werk. 

Terug naar overzicht

Recent project

Hamerkwartier