Contact

SITE urban development

Gedempt Hamerkanaal 91
1021 KP Amsterdam
T +31 20 6231 459 E info@site-ud.nl


Even voorstellen: Lisanne de Beun

26 February 2018
Team

De invloed die de gebouwde omgeving heeft op de identiteit van een plek heeft me altijd gefascineerd. Met dat inzicht heb ik met veel plezier mijn studie Bouwkunde gedaan aan de TU in Delft. Mijn master Real Estate & Housing sloot ik af met een scriptie over twee thema’s die mij erg aanspreken: de transformatie van religieus erfgoed. Sinds mijn studie woon ik in Utrecht, een mooie en centraal gelegen stad, waar altijd wel wat te doen is. In mijn vrije tijd ben ik bezig met sport en fotografie en daarnaast reis en teken ik graag.

Van junior adviseur, naar trainee, naar gebiedsontwikkelaar bij SITE
Ik startte mijn loopbaan als junior projectleider bij bbn adviseurs. Om mijn brede interesse en behoefte aan persoonlijke ontwikkeling tegemoet te komen ben ik daarna als trainee van Talent in Huis aan de slag gegaan. Dit is een traineeship waarbij ik drie keer een half jaar bij een andere woningcorporatie heb gewerkt. Door de professionele begeleiding en vele verschillende opdrachten heb ik een beter inzicht gekregen in mijn persoonlijke kracht en interesses. Daarom was de overstap naar SITE voor mij nu een duidelijke keus. Ik ga aan de slag met thema’s die mij aanspreken en kijk ernaar uit om met het team tot mooie en concrete oplossingen komen, voor complexe vraagstukken in de gebiedsontwikkeling.

Werken bij SITE zie ik het als grote kans om me verder te ontwikkelen tot volwaardig en zelfstandig gebiedsontwikkelaar. Door de uitgebreide expertise van het SITE-team verwacht ik hier veel te kunnen leren. Op mijn beurt deel ik mijn brede interesse, ervaring en creativiteit met het team. Ik kijk ernaar uit om met dit team aan de slag te gaan!

Terug naar overzicht

Recent project

Voorbij de Winkelstraat