Contact

SITE urban development

Gedempt Hamerkanaal 91
1021 KP Amsterdam
T +31 20 6231 459 E info@site-ud.nl


Even voorstellen: onze stagiairs Jillian en Anke

De komende maanden wordt ons team weer ondersteund door twee topstagiairs: Jillian en Anke. Allebei masterstudenten en een waardevolle aanvulling! Bij SITE krijgen zij de mogelijkheid om hun toekomstige werkveld verder te ontdekken, zich verder te ontwikkelen en om onderzoek te doen:

07 May 2019
Team

‘Verkeer is geen water’

We zien tegenwoordig een steeds sterker wordende relatie tussen gebiedsontwikkeling en mobilitieit. Wouter verdiept zich hierin en bezocht daarom het congres Living Mobility.

25 April 2019
Gebiedsontwikkeling

Even voorstellen, onze nieuwe collega: Nikita Kuipers

Vanuit Delft ben ik zo’n 8 jaar geleden naar Utrecht gekomen voor de studie Sociale Geografie en Planologie, en woon er nog steeds met veel plezier. Ik ben afgestudeerd als Stadsgeograaf en net klaar met het tweejarige traineeprogramma bij de gemeente Utrecht. Hier heb ik bij Ontwikkelorganisatie Ruimte aan diverse vraagstukken en projecten gewerkt. Gaaf om aan de ontwikkelingen in mijn eigen stad te mogen werken! Ik kijk er enorm naar uit om een verbindende rol te spelen in complexe gebiedsontwikkelingen en om te werken aan de potentie van plekken. Dit alles met een dosis lef en creativiteit!

18 April 2019
Team

Studievereniging BOSS meets SITE

Studievereniging BOSS van de TU Delft was op donderdag 28 maart bij SITE op bezoek tijdens haar jaarlijkse Business Tour.

10 April 2019
Innovation

Nieuwe bestemming voor Figaro-locatie in Zaanstad

We ondersteunen de Gemeente Zaanstad bij het opstellen van hun uitvraag aan de markt, voor de zogenaamde Figaro-locatie. Dit gebied ligt naast het station en het Stadhuis, in het hart van de stad.

19 March 2019
Gebiedsontwikkeling

Shenzhen, China biedt ruimte voor een innovatiedistrict op humane schaal

Waar komt de behoefte aan innovatie anno 2019 vandaan? En hoe faciliteer je het? Wereldwijd zetten steden in op innovatie als strategie voor stedelijke ontwikkeling en economische veerkracht. Bij SITE houden we deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en verbinden we de theorie over deze ontwikkeling met de praktijk. In dit kader heeft SITE, in samenwerking met het International New Town Institute (INTI), meegedacht over de ontwikkeling van een innovatiedistrict in Shenzhen, China.

11 March 2019
Gebiedsontwikkeling

Edwin Hans gaat nieuwe uitdaging aan

Vanaf maart gaat onze Edwin Hans een nieuwe uitdaging aan, hij maakt de overstap naar Walter (www.walterhq.com). Edwin begon bij ons na zijn studie stedenbouw aan de TuDelft. Hij heeft zich in de afgelopen jaren toegelegd op gebiedsanalyes, marktonderzoek, rekenen&tekenen, conceptontwikkeling en GIS-data analyses.

20 February 2019
Team
team-header

Gezocht: stagiair(e) ontwerper

Heb jij interesse om praktijkervaring op te doen bij een bureau voor strategische gebiedsontwikkeling?
Wij zoeken per 1 februari een stagiair(e) ontwerper die het een uitdaging vindt om te opereren op het grensvlak van stedenbouw en gebiedsontwikkeling. SITE gebruikt ontwerp als middel om opgaven te duiden en perspectief te geven op oplossingen.

11 February 2019
Conceptontwikkeling
team-header

Gezocht: stagiair(e) gebiedsontwikkelaar

Heb jij interesse om allround praktijkervaring op te doen bij een bureau voor strategische gebiedsontwikkeling? SITE urban development zoekt per 1 februari een gedreven stagiair om ons team te versterken.

11 February 2019
Team

Edwin genomineerd voor de NRW Kennis & Innovatie Award

Onze Edwin is met zijn project ‘Voorbij de Winkelstraat’ genomineerd voor de NRW Kennis & Innovatie Award 2019. De NRW, de organisatie voor kennis en inspiratie voor de winkelomgeving reikt deze prijs uit aan toegepast onderzoek in de retail(vastgoed)sector.

24 January 2019
Gebiedsontwikkeling

Recent project

Hamerkwartier

Filter:
All Architecture Conceptontwikkeling Design Gebiedsontwikkeling Geen onderdeel van een categorie Innovation Landscape Retail SITE 10 jaar Team Uncategorized