Contact

SITE urban development

Gedempt Hamerkanaal 91
1021 KP Amsterdam
T +31 20 6231 459 E info@site-ud.nl


Kom naar de gebiedsmeetup #7: ArenAPoort

12 June 2018
Gebiedsontwikkeling

WeMakeThe.City: Het festival dat steden beter maakt. Van 20 t/m 24 juni vindt het grootste 5-daagse festival plaats waarbij professionals en betrokken stedelingen in gesprek gaan over de stad van de toekomst. We werken samen aan belangrijke stedelijke vraagstukken. Hoe maken we steden beter? Hoe maken we betere steden? 

Gebiedsontwikkeling
Op vrijdag 22 juni staat de stad in ontwikkeling centraal. Kijken naar gebieden die de komende jaren verder worden ontwikkeld: urban strategies, placemaking en community building. En in de middag zijn er verschillende gebiedsmeetups om ter plekke te werken aan uitdagingen van deze gebieden. 

Gebiedsmeetup #7: ArenAPoort
Tijdens deze gebiedsmeetup staat de Life Line centraal, een belangrijke manifestatie van het ‘urban’ karakter van de ArenAPoort, door programmering, ruimtelijke inrichting en continue verblijfskwaliteit. Wat is het ritme en op welke wijze kunnen de verschillende gebruikers van ArenAPoort hier gebruik van maken en/of rekening mee houden? 

We bezoeken deze middag verschillende projecten en gaan o.a. in gesprek met Oedsen Boersma (SITE), Erik Go (One.Go/AM), Bas Buvelot (CBRE-GI) en Caroline Beelen (G&S Vastgoed) over de vraag hoe we de publieke en private ruimte kunnen verbinden om zo de transformatie van ArenAPoort in gang te zetten. 

Meld je aan!
Kom op vrijdag 22 juni van 13.30 tot 17.00 uur naar de ArenAPoort en ga met ons op Urban Expedition. Deelname aan het programma is gratis, meld je aan.

Terug naar overzicht

Recent project

Hamerkwartier