Contact

SITE urban development

Gedempt Hamerkanaal 91
1021 KP Amsterdam
T +31 20 6231 459 E info@site-ud.nl


Stage lopen bij SITE: hoe is dat?

26 July 2017
Team

Adriaan neemt deze week afscheid en vertelt over zijn tijd als stagiair bij SITE:

“Eind maart begon ik als stagiair gebiedsontwikkeling bij SITE. Ik had net mijn bachelor Planologie afgerond en was opzoek naar een nieuwe uitdaging, een plek waar ik meer over gebiedsontwikkeling kon leren.

Een stage bij SITE kun je het best omschrijven als een werkervaringsplek. Ik heb veel inhoudelijke kennis opgedaan, en zelf mogen ervaren hoe verschillende bedrijven en instanties werken. Door het geweldige team krijg je vraagstukken vanuit verschillende perspectieven te zien omdat je direct mee op pad gaat.

Tijdens mijn stage heb ik aan tientallen projecten meegewerkt. Voorbeelden hiervan zijn de markconsultatie voor de gebiedsvisie Floriade namens de Gemeente Almere, locatieonderzoeken voor verschillende beleggers/ontwikkelaars en woningcorporaties, conceptontwikkeling voor tenders en gebiedsvisies (bijv. voor de Amsterdamse Poort/Arena gebied en Rijnsweerd en Merwedekanaalzone in Utrecht).

Stagiair zijn bij SITE is een uitdaging voor iedere student die op zoek is naar een gevarieerde en inhoudelijk hoogwaardige stage.”

Wil jij Adriaan opvolgen? Solliciteer dan nu.

Terug naar overzicht

Recent project

Voorbij de Winkelstraat